• Stort sortiment på Ayurvediska produkter
Enhetsfrakt 69kr/Fri frakt vid köp över 850:-

Ayurveda-Total Hälsa

Mitt namn är Natti och jag önskar dig välkommen till min sida. Jag är utbildad till Ayurvedisk hälsovägledare och har också olika diplom inom skönhetsvård/SPA-terapeut. Min utbildning inom Ayurveda har jag gått på School of Ancient Wisdom hos Susanne Montelius. Mina SPA diplom har jag fått genom N.F Education i samarbete med Fonnix.

                                             


Första gången jag kom i kontakt med Ayurveda var någon gång runt 2000 under en Hälsomässa.  Jag sökte själv hjälp 2015 pga att jag hade problem med min häl i två års tid. Fick olika utlåtande av två läkare. Under dessa två år åt jag mängder med värktabletter och gick till sjukgymnasten varje vecka. Där fick jag tejpad häl, övningar, receptbelagda preparat och fick köpa väldigt dyra inlägg till mina skor.

En dag fick jag kontakt med en Ayurvedisk hälsovägledare. Hon förklarade för mig att jag hade obalanser i min kropp som till slut manifesterar sig på en kroppsdel och ger symptom. Med olika örter, oljor och naturliga råd blev jag av med min hälsporre. Vilken lättnad det var att kunna gå utan att ha ont. I samma veva skulle jag operera mig. Operationen gick bra men tyvärr fick jag en del trauma efter operationen. Lungemboli, blödning i magen och mina binjurar var lågpresterande. Jag var ständigt trött, utmattad och hade fått ångest på köpet.

Mitt i allt elände visste jag vad jag vill göra. Jag påbörjade min utbildning 2019.

Genom örter, andningsövningar, yoga, kostråd för min dosha och andra vardagliga råd har jag blivit mitt vanliga jag.


Dosha=kroppstyp